Myszka - 2010-08-01 18:20:36

Faza I- co Nam wolno ;)

Chude mięso:  cielęcina, konina, wołowina z wyjątkiem antrykotu i rozbratla z kością, wszystko na gillu lub pieczone w piekarniku bez dodatku tłuszczu.
Chude wędliny z indyka, kurczaka lub innych dozwolonych gatunków mięs.
Podroby: wątroba, cynadry, ozór cielęcy lub wołowy (czubek).
Wszystkie ryby: tłuste, chude, o białej lub niebieskiej skórze, surowe, pieczone, wędzone lub gotowane.
Owoce morza (skorupiaki i mięczaki).
Drób oprócz kaczki i bez skóry.
Jaja
Chude produkty nabiałowe.
Środki wspomagające: kawa, herbata, herbatki ziołowe, ocet, zioła, przyprawy, korniszony, cytryna (nie jako napój), sól i musztarda (umiarkowanie).
Dozwolone dodatki i przyprawy ;)

www.fifa07online.pun.pl www.whatsup.pun.pl www.f1poland.pun.pl www.siprofit.pun.pl www.zbp.pun.pl