http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/65/
chcialabym taka,ale sie boje,ze jest zbyt odwazna...
oj tak jest bardzo odważna Do tej fryzury powinnaś mieć odpowiedni strój oraz dosyć mocny makijaż tak jak dziewczyna na zdjęciu
.
Musisz wiedzieć jaki prowadzisz styl życia... bo np nie wyobrażam sobie tej dziewczyny w sukni wieczorowej czy w takiej jak na sylwestra .
No i jeszcze zależy w jakim chrakterze pracujesz bo jest to dosc ostra fryzura .
Ale jest na tyle ona dobra ze jak sie uczeszesz w kucyka to nie bedzie nic widac
Nowicjusz
Nie dla mnie, coś ala Bill z Tokio Hotel Bez urazy, ok?
Ja własnie jutro idę do fryzjera. Mam do łopatek i chcę ściąć do połowy szyi, ostatnio tak krótkie miałam jak byłam w 2 klasie SP
To dla mnie podniosła decyzja, bo nie chodzę wogóle w rozpuszczonych a teraz będę musiała. Zobaczymy co wyjdzie
tokio hotel? no moze
a moze znacie jakies fryzury,ktore sa odwazne ale znowu nie jakies krzykliwe,ktore by sie sprawdzily w duzej korporacji?? chodzi mi o takie,ktore podkresla,ze jestem odwazna a za razem nie bede straszyc ?
A z ostrych cos takiego : Tylko ze ja nie czuję się w krótkich włosach dlatego zbytnio się nie znam:?) fajne sa jeszcze inne ale masz za krotkie wlosy
Na tym ostatnim zdjęciu ta po lewej