Spoczko mo¿e byæ Olo, Misieq jak wolisz ;d
Witam. Mam na imiê Daniel, aczkolwiek najczê¶ciej w internecie ukrywam siê pod pseudonimem "Woolf".
Lat mam 15, interesujê siê ezoteryk±, informatyk± i motoryzacj±.
Parê dni temu przegl±da³em to forum i urzek³a mnie panuj±ca na nim atmosfera, jak i równie¿ to, ¿e jest tu trochê aktywnych u¿ytkowników - no i musia³em siê zarejestrowaæ .
Mam nadziejê, ¿e trochê tu posiedzê i jakby co mogê trochê pomóc w kwestiach technicznych odno¶nie forum, mam pewne do¶wiadczenie na Pun'ie.
Pozdrawiam,
Woolf
Gawêdziarz
Ech...od czego zacz±æ.
Ja raczej nie lubiê krótkich wypowiedzi, dlatego troszkê wiêcej o sobie napiszê.
Na imiê mi Marcin. Mam 16 lat, mieszkam w ma³ej miejscowo¶ci w woj. mazowieckim. Mam kilka pseudo (tak jakby, czê¶æ to po prostu modyfikacja mojego imienia), m.in. w³a¶nie Najduk (nazywaj± mnie tak ju¿ od 10 lat), MIC (czyt. mik), Marci¶ (g³ównie przyjació³ki tak na mnie mówi±) oraz Masisi (to wymy¶li³ kumpel). Wygl±d jest raczej ma³o wa¿ny.
W tej chwili rozpocz±³em naukê w II LO im. Adama Mickiewicza w Ciechanowie na profilu matematyczno-informatycznym. Na oceny nie mam co narzekaæ, gdy¿ jestem jednym z najlepszych uczniów, mogê równie¿ pochwaliæ siê osi±gniêciami na poziomie ogólnopolskim. Mimo to lubiê równie¿ sport, np. unihock, biegi krótkodystansowe.
To mo¿e teraz co¶ na temat charakteru. No wszyscy mówi± mi, ¿e jestem bardzo inteligentny i mam poczucie humoru. Mam przejawy g³upoty, moja nauczycielka angielskiego z gimnazjum nazwa³a to "rozlutowaniem pó³kul mózgowych" (ale i tak wiem, ¿e za mn± bêdzie têskniæ). Staram siê zazwyczaj byæ neutralny w konfliktach, chyba, ¿e wiem, po czyjej stronie stoi racja. Moj± najwiêksz± wad± jest uparto¶æ, ciê¿ko jest mnie do czegokolwiek przekonaæ, gdy siê uprê. Mam te¿ siln± wolê. Lubiê oczywi¶cie towarzystwo znajomych i przyjació³.
Interesujê siê wieloma rzeczami. Przede wszystkim M&A (tytu³ów nie bêdê wymienia³, gdy¿ jest ich po prostu za du¿o). Lubiê rysowaæ (nawet je¶li jestem w tym beznadziejny to lubiê to). Oczywi¶cie s³ucham du¿o muzyki (rock, jrock, synthpop, dancehall, punk). Lubiê czasem obejrzeæ dobry film, najlepiej co¶ kryminalnego, b±d¼ komediê. W krêgu moich zainteresowañ znajduj± siê równie¿ jêzyki wschodnioazjatyckie, mitologia, technologie oraz astronomia, astrologia, czy spirytualizm. Od jakich¶ 2-3 miesiêcy zajmujê siê równie¿ amatorsko grafik± komputerow±.
Nie wiem, o czym móg³bym jeszcze napisaæ, dlatego liczê tutaj na wasz± w¶cibsko¶æ ;P
Zachêcam do pytañ.
Ostatnio edytowany przez najduk (2010-09-11 18:21:13)