Nowicjusz
Siê zg³osiæ mogê, ale znaj±c mojego pecha to i tak nic nie wyjdzie
Nowicjusz
Taa i ka¿da potwora znajdzie swego amatora oraz nie wa¿ne, ¿e potwór byle mia³ otwór Pecha mam, spe³niam nawet prawa Murphiego. Rodzina mówi, ¿e to przez negatywne my¶lenie przyci±gam nieszczê¶cia
Nowicjusz
A praw Murphiego jest mnóstwo, i tylko tak sie przyjê³o mówiæ, ¿e to s± jego. Nie wiadomo kto wymy¶li³, ale chyba wiêkszo¶æ sprowadza siê do tego samego "Je¶li co¶ mo¿e pój¶æ ¼le to z pewno¶ci± tak bêdzie". No i czego tylko siê nie dotknê to to psujê. I dos³ownie i w przeno¶ni. Ale mam 18 lat wiêc mo¿e siê zmieniê
Nowicjusz
Nie wiem czy moja obecno¶æ dobrze wró¿y temu nowemu forum
Ach ja chcia³abym mieæ znowu 18 lat albo te 16 tak sie w¶cieka³am ¿e rodzice mi wszystkiego zabraniali ... chcialam byc taka doros³a... a teraz chcia³abym nie miec tyle problemow i znowu byc taka m³oda
Nowicjusz
W³a¶nie, ja nie chcê byæ doros³a. Koñczê 18 w³a¶ciwie za parê dni. I ju¿ mnie to wszystko nieco przera¿a Z drugiej strony chcia³abym w koñcu uniezale¿niæ siê od rodziców (matki i ojczyma w³a¶ciwie)
Ostatnio edytowany przez Nijaka Artemis (2010-08-02 16:40:33)
18 lat? piekny wiek chcialabym znowu miec tyle :P
samotna matka? same plusy nikt nie truje za uchem,obdarza sie dziecko wielkim uczuciem,bo nie traci sie go na jakiegos faceta
Dziewczyny ¿yæ nie umieraæ