Witajcie proszę o pomoc.Może to forum okaże się bardziej poważne. Razem z męzem chceieliśmy spróbować sexu we troje 2 m i ja jak mam to zoorganizować o czym pamiętać. Co zrobić aby wszystkie strony były zadowolone jak podejść do męża aby nie czuł się pominięty chyba ja i on w tym jesteśmy na pierwszym planie . Pilnie proszę o pomoc
a więc pole manewru sie duzo zmniejszyło, całą uwagę będą skupiać na tobie ...
Myślę że powinnaś poprostu te same " sztuczki " kierować do nich obu.
Ale też nie myśleć cały czas o tym ... będziesz zbyt zestresowana i nię bedziesz miala aż takiej przyjemności.
Warto poddać sie fantazji ... myślę że znasz swojego męża na wylot ! i odrazu będziesz widziała po jego minie czy mu to odpowiada czy nie... czy angażuje sie w to czy nie odsuwa... albo czy nie patrzy na tego faceta z " pod byka ".
Nie wiem gdzie chcecie to robić ... jeżeli masz maly dom pomyslałabym o jakims fajnym hotelu ... gdzie byłaby np duza wanna albo jacuzzi , fajnie byloby chwile odsapnąć napić szampana czy nawet tam sie zabawić
Oczywiście jakiś seksowny strój ... taki co mąż też nie widział . ! i nie wiem czego już próbowaliście... ale jak wchodzicie w coś nowego to jeżeli nie próbowaliście to jakieś wibratory , żele nawilżające... moze jakiś bat ? nie wiem co już macie za sobą a co nie ale warto wnieść dużo nowych rzeczy w taką sytuacje , ze nawet jezeli taki seks wyjdzie totalna porażką to zostaną jakieś miłe wspomnienia które potem przeniesiecie do wspólnego łoża./
dokładnie zabezpieczenie na pierwszym miejscu co do samego aktu,to wielki brawa za odwagę ja bym się nie zdecydowała przede wszystkim,tak jak było pisane wcześniej skupiaj się na sobie i mężu ..podejrzewam,że to i tak samo wyjdzie w "praniu",bo zbliżenie jest ważne z osobą kochaną
A tak poza tym, nie martwisz się,że mąż będzie chciał inną opcję?? Tzn.2k i on??
hmmm... jest dorosły i zgadza sie na seks... we troje... jeżeli autorka tematu w kolejnych stosunkach z mężem również będzie sie mocniej angażować to ni będzie problemu.
nie wiem ile im czasu zostało ale jeżeli mają jeszcze kilka dni to troszke z tych rzeczy może spróbowac już z mężem...na pewno po jednym razie mu sie nie znudzi .
Dlatego faceci zazwyczaj sie skupiają na tym żeby były dwie kobiety wtedy tak naprawde nie musi nic robic tylko one zabijaja sie o niego a jak jest dwoch facetow to juz zaczyna sie rywalizacja... kto dluzej wytrzyma... kukanie kto jakiego ma itp.