“Witam na mojej aukcji! Dziś jej przedmiotem są reformy z lat 1998-2002! Jak wszyscy wiemy reformy są zuzyte i takie są! Jednym słowem do niczego jednak moga posłużyć jako pamiątka bądź prezent na walentynki dla ukochanej osoby. Gdy zostane prezydentem na pewno moje reformy tak nie będa wyglądać! Skończe tylko ustawowy wiek i kandyduję! oto zarys programu 1. Postawienie przed trybunał stanu wszystkich premierów po 1989 roku 2. odcięcie się od długów PRL-u ( po co Europa pozyczała komunistom których nieuznawała?) 3. Zamkniecie TVN, POLSAT, bo to telewizja jednej opcji, która ogłupia społeczeństwo 4. Wprowadzenie publicznej kary chłosty 5. Ograniczenie praw kobiet 6. Zwiększenie nakładów na naukę 7. Podpisanie z Rosją umowy o przejęciu polskich więźniów za 1000 zł miesięcznie ( teraz nas kosztuja 2300) 8. Prawdziwa polityka prorodzinna ”
“Dodano 2010-07-09 11:01 - na specjalne życzenie zawijam w ozdobny papier! Moge także wysłac jako prezent ukochanej osobie”
Tiaaaa... Na dowód, że to nie żart - screen z aukcji (:
Ciekawe czy sprzedał ?
“Niesamowicie miękkie i lekkie. Sporo używane, ale umyte. To moje ulubione buty”
Patrząc na miniaturkę miałam wrażenie, że w butach nadal są stopy właścicielki...