Myszko ja by³am w podobnej sytuacji co Ty kochana rycza³am ca³e dnie mysla³am ze nigdy to siê nie skoñczy...najgorsza by³a mysl ze przez tyle lat stara³am siê o to zeby byc jego narzeczon±,zon±,matk± jego dzieci a inna dostanie to za nic...bardzo to bola³o udawa³am ze wszystko oki. ze mam to gdzies ale tak nie by³o po cichutku szpiegowa³am go w necie bo chcia³am wiedziec jak mu siê uk³ada..itp
Wszyscy mi mówili nie odzywaj siê do niego zerwij kontakt a zobaczysz wróci sam bo zateskini...nie wróci³ a mine³y dwa lata ale teraz wiem ze nic dla niego nie znaczy³am by³am tylko zabawk± a poswiêci³am tyle lat...kazdego ch³opaka skresla³am bo nie by³ taki jak on...do momentu jak kiedys szpiegowa³am go na jakims portalu i pozna³am chlopaka,oczywiscie mia³ zero szans nawet nie bra³am go pod uwage mimo ze kurcze naprawde przystojniak,tylko wtedy przez chwile pomysla³am sobie"ale by³by numer ze szpieguj±c K.znalaz³a bym sobie faceta haha.." no i wiecie co kochane znalaz³am......chlopak przez nie ca³y rok dzwoni³ pisa³ nawet oboje nie bralismy pod uwage wspólnego zwi±zku ,nazywa³am go dla zartu "Pan Niezniszczalny"
Mój Niezniszczalny jest teraz moim ch³opakiem:) ....ale zadre w sercu któr± pozostawi³ K. jest nadal...tylko teraz nie jestem juz sama kocham i jestem kochana a zadre moze uda siê kiedy¶ wyj±æ nazawsze...
G³ówka do góry Myszko musisz swoje wycierpiec,wyp³akaæ,czas musi min±æ,bêdzie bardzo ciêzko ale nic nie dzieje siê bez przyczyny:)musi byc zle zeby by³o lepiej....
to prawda p³ata figle ale nie zawsze z³e....kiedy¶ dziewczyny zabra³y mnie do wrózki jakies cyganki zeby dac mi nadzieje.....to co mówi³a wydawa³o mi siê strasznie smieszne nie chcia³am nawet w to wiezyc ale teraz wydaje mi siê ze by³o w tym duzo prawdy.....powiedzia³a tez co dobrze pamiêtam"ze dobro zawsze wraca i z³o tez...ze to z³o co teraz mnie spotka³o zostanie mi wynagrodzone podwójnie,masz siê nie zmieniaæ a usmiech ma nie znikaæ z mojej twarzy..."tym przetrwa³am najgorsze chwile....mojego Niezniszczalnego nie zamieni³abym na K.nawet jesli obiecywa³ by mi z³ote góry....
znajdzi dla siebie cos co bêdzie dawaæ Ci si³e przetrwaæ ten czas...rób to na co bêd±c z nim nie mia³as czasu...pomaga:)
No i tak trzymac dziewczyny Wszystko co " z³e sie dobrze koñczy " . Albo drugi mój tekst " Gorzej ju¿ byæ nie mo¿e " Wiec sie nie do³uj teraz przyjd± tylko lepsze dni
jestem teraz na urlopie i mam starsznego lenia
wyrwe sie tylko do znajomej,a reszte czasu siedze przed kompem,bo mi sie nic nie chce
ale od jutra biore sie w garsc
najgorsze jest to,ze jak wyjade w przyszlym tygodniu ,to i tak bede miala ze soba laptopa i internet ;/
wiec pewnie tez w wolnych chwilach bede siedziala przy nim,procz zwiedzania...
a moze kogos poznam??