U nas była podobna sytuacja, przesiewowe badanie słuchu wykazało niedosłuch, dalej pediatra dała nam skierowanie na dodatkowe badania, które niestety niedosłuch potwierdziły. Teraz synek ma już implanty. Jeśli masz jakies pytania to chętnie odpowiem
A skąd jesteś? My jeździliśmy do Kajetan pod Warszawą, byłam bardzo zadowolona. Jak coś to tutaj masz numer ich infolinii 22 463 55 55. Tylko jak coś to dzwoń od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.
Z okolic Warszawy, widzę że nawet mamy niedaleko. W sobotę to chyba się nie dodzwonię faktycznie, ale skontaktuję się z nimi w poniedziałek. Długo czekałaś na wizytę? MAm nadzieję, że lekarz odpowie mi na wszystkie pytania bo mam ich ogrom.
Już na infolinii sporo się dowiedziałam, więc zdecydowanie warto zadzwonić. Na wizytę też nie czekałam długo, ale nie mam pojęcia jak jest teraz, bo my byliśmy w Kajetanach już jakiś czas temu. Ale o tym też na pewno powiedzą na infolinii
Koszt prywatnej opieki medycznej jest często kwestią dyskusji, jednak wiele pakietów oferuje elastyczne opcje finansowania, które mogą być dostosowane do indywidualnych możliwości. Dzięki https://zdrowie.pzu.pl/ pacjenci mogą znaleźć szczegółowe informacje na temat różnych planów płatności, co pozwala na świadome zarządzanie budżetem zdrowotnym.