Hey wszystkim .
Nazywam się Adrian , Gabriel . Uczęszczam do gimnazjum nr. 3 w Toruniu (3 gim 15 lat urodziny 13.08).Lubie różnorodne gatunki muzyczne.Jednym z ulubionych wykonawców jest "Eminem" > .Mieszkam w Kaszczorku. Interesuje się jazdą na desce , informatyką , koszykówką , speedway'em i amatorską grafiką komputerową .A no i lubie grac w unihokej ). Ogólnie jestem szczerą osobą i nie mam nic do ukrycia . :>
Ostatnio edytowany przez Adi (2010-09-10 22:22:35)
Adi napisał:
Hey wszystkim .
Nazywam się Adrian , Gabriel . Uczęszczam do gimnazjum nr. 3 w Toruniu (3 gim 15 lat urodziny 13.08).Lubie różnorodne gatunki muzyczne.Jednym z ulubionych wykonawców jest "Eminem" > .Mieszkam w Kaszczorku. Interesuje się jazdą na desce , informatyką , koszykówką , speedway'em i amatorską grafiką komputerową .A no i lubie grac w unihokej ). Ogólnie jestem szczerą osobą i nie mam nic do ukrycia . :>
Byłam kiedyś w Toruniu na zlotach Bmw .
Fajna nazwa Miasta .
Twój ulubiony kolor?
Co do szczerości to się już przekonałem -.- a jakie umiesz tricki na desce.. Manuala itd. ?
Hmm raczej w wieku 15 lat wole nie zmarnowac sobie życia co jest prawdopodobne czego przykładem jest mój brat który ma 24 lata i płaci alimenty. Dlatego odpowiedź uważam za oczywistą ;>.
Ostatnio edytowany przez Adi (2010-09-10 22:38:40)
Uważam , że dobrze robisz... Masz jeszcze czas. A szczerość Twoją doceniam.
Co do brata to myślę , że nie ważny jest wiek tylko trzeba być odpowiedzialnym a niestety zdarzają się ludzie, którzy nie są odpowiedzialni.
Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
Na desce z dobre 2 miesiące nie jeźdźiłem przez jak wiesz mój problem z wzrastającym paznokciem > . Co do trick'ów to tricki typu manual , oli czy obrót 360 potrawie spokojnie , jednak bardziej złożonych narazie nie potrawie ze względu , że nie mogłem za często jeździc. Jako tako grindowac umiem , jednak wiadomo z wprawy się wychodzi
Dziewczyny nie mam od dwóch miesięcy.
Ulbiona potrawa hmm cięzki wybór lubie dużo potraw więc tak szczerze nie wybiore jednej : p. Moge powiedziec tyle , że lubie pikantne jedzenie.
Adi napisał:
Dziewczyny nie mam od dwóch miesięcy.
Ulbiona potrawa hmm cięzki wybór lubie dużo potraw więc tak szczerze nie wybiore jednej : p. Moge powiedziec tyle , że lubie pikantne jedzenie.
.
Do jakiej planujesz pójść szkoły ?
Szkoły nie mam jeszcze obmyślonej , jednak obecnie jestem w klasie mat-inf więc pewnie pójde do jakiejś z moim kierunkiem ) . Chciałem iźdź do ogólnej i potem do ochrony środowiska , lecz zrezygnowałem .
Ostatnio edytowany przez Adi (2010-09-10 22:45:08)