Gawêdziarz
Mama da³a radê i jako¶ wychowa³a nasz± zgrajê. Ale i tak dla rodziców mam wielki respekt, dlatego, ¿e staraj± siê jak mog±.
Ciesze siê, ¿e sie zarejestrowa³e¶ na forum ;-) Ulubiona rasa Psa ?
Gawêdziarz
Chcia³em siê po nim rozejrzeæ.
Hmm...najbardziej lubiê dogi i owczarki górskie.
Gawêdziarz
Hmm...do¶æ nietypowe pytanie. Ok, nie umiem komponowaæ, pisaæ poematów, zra¿aæ do siebie ludzi, zabijaæ, krzywdziæ innych, wielu rzeczy zwi±zanych z komputerem i technologiami, malowaæ, dobrze gotowaæ, nie ¶miaæ siê, u¶miechaæ siê do aparatu...na razie to przysz³o mi do g³owy. xD
najduk napisał:
Hmm...do¶æ nietypowe pytanie. Ok, nie umiem komponowaæ, pisaæ poematów, zra¿aæ do siebie ludzi, zabijaæ, krzywdziæ innych, wielu rzeczy zwi±zanych z komputerem i technologiami, malowaæ, dobrze gotowaæ, nie ¶miaæ siê, u¶miechaæ siê do aparatu...na razie to przysz³o mi do g³owy. xD
Czego najbardziej ¿a³ujesz w swoim ¿yciu (jakiego czynu)?
Gawêdziarz
Hmm...do¶æ trudne pytanie, ale odpowied¼ jest prosta. Nie ¿a³ujê niczego, nie ogl±dam siê za siebie i brnê naprzód.
Ostatnio edytowany przez najduk (2010-09-11 20:11:04)
Gawêdziarz
Hmm...nie jestem fanem ogl±dania meczy, itp.
Ale je¶li mia³bym wybieraæ, to polskim klubem by³aby Wis³a Kraków, a zagranicznym Chelsea.
Gawêdziarz
Ka¿dy ma prawo mieæ inne zdanie. Wiêc nie wiem, czemu mia³by¶ mnie wyzywaæ, bo je¶li klub pi³karski jest jedynym powodem to radzê ci siê zastanowiæ nad tym, co piszesz. Dla mnie to czysta g³upota, aby kogo¶ obra¿aæ jedynie z powodu odmiennego zdania.
Gawêdziarz
Ok, siostry w wieku: 26, 21, 14 i 12 lat, a brata w wieku 24.