Ach bo mia³am jechac po jutrze nad morze i te¶ciowa mia³a zostaæ z dzieciakiem , A tu nagle 5 raz ju¿ mi zmienia termin jak mnie to wkurza ! a co gdybym mia³a wynajêty domek i wp³acon± kaucje ?
Jak sie deklaruje to niech tego dotrzymuje... i wysz³o tak ¿e mia³am jechac na tydzien , potem na 5 dni a teraz sie okaza³o ¿e na 3 dni jutro do niej zadzwonie i jej za przeproszeniem powiem ¿e jest pojebana !
No wiesz ja rozumiem nie musi mi siedziec z dzieciakiem no ale chyba jest dorosla? i bierze odpowiedzialnosc za swoje czyny ? Nie ma juz 15 lat !!!
Jeszcze gdyby zlamala noge, byla chora albo cos by sie kurcze stalo to rozumiem ale nie ze ona odpierdala jakies kaprysy ! Sory za przeklinanie ale nigdy jej nie trawilam a ona musi jeszcze tylko pogarszac swoja sytuacje i mnie wnerwia ! a jak mnie wkurzy to niech sp...ierd....ala i ³aski nie robi, wyjazd bedzie do dupy ok nie pojade pojade gdzies indziej. Ale ona niech sie anwet do mnie nie odzywa! A to zawsze ja jej pomagam a nie ona mi...
Teraz to moze ja sie zachowuje jak dzieciak ale tak mi ci¶nienie podniosla ze to jest nie porozumienie... mam wielka ochote juz dzisiaj zadzwonic ! ale mnie rodzice potrafili wmiare wychowac i staram sie powstrzymac i zaczekac do jutra !
Moderatorko nie denerwuj sie . My¶lê, ¿e tutaj jest potrzebna przedewszystkim rozmowa, nie ma sensu sie obra¿aæ i wyzywaæ bo to nic nie zmieni ... i tak nie pojedziesz i tak . Musisz wzi±æ te¶ciow± na stronê i pogadaæ z ni± ... wyt³umaczyæ , ¿e nie mo¿e co chwile zminiaæ planów , i macie ustaliæ jakis konkretny termin,
Porozmawiaj z ni± a mo¿e jeszcze pojedziesz na ca³y tydzieñ i odpoczniesz troszkê :P
tak sobie przemysa³am wszystko i stweirdzi³am ¿e nawet nie chce jutro jechac jest fatalna pogoda i albo pojade w piatek na weekend bedzie du¿o mniej ale chocia¿ co¶ ... albo po 20-stym