Gawędziarz
Czy interesuje was jeździectwo?
Bo dla mnie jest bardzo ważne i od dziecka mam styczność z tymi zwierzętami. Mój dziadek miał konie do pracy w gospodarstwie, potem rodzice, rekreacyjnie, a teraz ja zamierzam przejąć to hobby.
Miłośnikom tych zwierząt polecam tę stronę http://www.galopuje.pl na której dowiecie się wszystko o takich imprezach i klubach.
W tej chwili interesują mnie tylko gry i tylko one. Zastanawiam się, czy to obsesja? Dobrze, że gry są dostępne za darmo.
Ostatnio edytowany przez CookyPuss (2020-06-10 08:33:32)
Jeździectwo jest super. Ja tez od dziecka interesowałam się końmi i wszystkim, co z nimi związane. Planuje w najbliższym czasie zakup własnego konia i rozglądam się już za akcesoriami dla niego. Widziałam, że bardzo duży wybór wyposażenia oferuje internetowy sklep Horse Trade. U nich można kupić derki, czapraki, ochraniacze dla konia a także pasze, suplementy i środki do pielęgnacji. Mają tez bardzo duży wybór odzieży jeździeckiej oraz akcesoriów.
Czy znacie produkt Eggersmann Getreidefrei? Zastanawiam się nad zakupem, dla mojego konia. Czy możecie polecić jakąś treściwą paszę godną polecenia?
W mojej ocenie jeśli Wasze dzieciaki pasjonują się końmi i jeździectwem to może warto postawić także na takie upominki jak koń kolorowanka do druku którymi na pewno będą zachwyceni to bardzo dobry sposób, aby także dzieciaki mogły się sobą zająć i coś kreatywnego stworzyć. Dlatego zawsze mamy kilka w zanadrzu. Na smutki i nudę idealna opcja w brzydką pogodę za oknem. No i żeby zaraz nie siedziały dzieciaki przed komputerem
Akurat jak już ktoś wspomniał to oczywiście same ochraniacze na łokcie oraz kolana są niezwykle ważne i tak się składa, że ja również całkiem niedawno ich szukałem. Finalnie już wiem, że właśnie w sklepie https://redline.com.pl/pl/kategoria/20- … an-i-lokci bez żadnych problemów każdy z nas jest właśnie takie rzeczy kupić.
Cześć! Tak, interesuję się jeździectwem, i to już od dłuższego czasu. To wspaniałe hobby, które pozwala na nawiązanie wyjątkowej więzi z końmi. To naprawdę fascynujące zwierzęta. Obecnie zastanawiam się nad zakupem nauszników dla mojego konia i przeglądam różne opcje. Szukając informacji, natknąłem się na stronę https://wsiodle24.pl/pl/c/Nauszniki/51 która oferuje szeroki wybór akcesoriów jeździeckich. Jeśli ktoś ma doświadczenie z zakupem nauszników lub innego wyposażenia jeździeckiego z tej strony, chętnie poznam Wasze opinie i rekomendacje.
Nowicjusz
Chciałbym poruszyć temat tras konnych, którymi mam ogromną przyjemność się dzielić. Odkrywanie nowych tras konnych to dla mnie nie tylko forma rekreacji, ale również sposób na eksplorację pięknych krajobrazów i bliski kontakt z naturą.
Dla tych, którzy podzielają moje zamiłowanie do jazdy konnej i poszukują nowych przygód, chciałbym polecić stronę szlaki-konne.eu. To miejsce, gdzie znajdziecie bogatą bazę tras konnych w różnych regionach Polski, z opisami, zdjęciami i praktycznymi informacjami.
Ostatnio odkryłem trasę konną w mojej okolicy dzięki tej stronie i muszę przyznać, że to było niezwykłe przeżycie. Malownicze widoki, ciche lasy i swobodna jazda po otwartych przestrzeniach - to wszystko sprawiło, że zapomniałem o codzienności i poczułem się jak w innym świecie.