Cześć,
zastanawiam się nad zakupem mieszkania lub domu na Cyprze i sprawdziłem ofertę Fixer. Wygląda, że mają sporo przewodników i poradników krok po kroku, co może być bardzo pomocne przy zagranicznych zakupach.
Czy ktoś miał okazję korzystać z Fixer? Chciałbym wiedzieć, jak wygląda współpraca i czy firma faktycznie pomaga na każdym etapie zakupu nieruchomości.
Przy inwestowaniu w nieruchomości dobrze jest pamiętać o wsparciu prawnym pozwalającym uniknąć niepotrzebnych komplikacji. Odpowiednia obsługa prawna oraz ochrona interesów inwestora są niezwykle istotne. O pomoc można zwrócić się do firmy https://www.tgc.eu.
Konkretnie: szukasz nieruchomości w Pafos, chcesz obsługę po polsku i nie płacić prowizji jako kupujący? Jest takie biuro. Nazywa się Nieruchomości Pafos. Piszę ten post, bo właśnie z nimi kupuję i nie mogę uwierzyć, jak wszystko idzie gładko. Zero ściemy, zero ukrytych kosztów, tylko czyste zasady. Jeśli masz dość agencji które naciągają, sprawdź ich. Ja już sprawdziłem i polecam każdemu, kto myśli poważnie.