Zupe³nie inne mo¿e te¿ dlatego Mi siê przypodoba³o bo lubiê zmiany.
Niestety nie ¶ci±gnê bo jak wiesz ja nie mogê .
A za najwiêksz± pora¿kê uwa¿am internet explorer , w sumie sam Microsoft siê przyzna³ , ¿e by³ to nie wypa³.
Gawêdziarz
Mia³em ka¿d± z tych przegl±darek i obecnie trzymam siê Firefoxa. Opera wydaje mi siê najgorsza z tych trzech. Google Chrome jest nawet ok, ale jestem przyzwyczajony do Mozilli i na razie bêdê z niej korzysta³.
a ja mam zainstalowane wszystkie z tych przegl±darek Obecnie siedzê na Chrome ale jak mam drukowac np znaczki przez paypala to wchodze na Mozille bo na Chrome siê nie da... Operê u¿ywa³am zaraz po explorerze i wydawa³a mi sie super bo by³o to cos innego ni¿ stary Internet Explorer ale teraz juz dawno jej nie odpala³am... Ogólnie to dobrze jest miec wiecej niz jedn± przegl±darkê bo jak na jednej jakas stronka nie chodzi to na drugiej napewno bedzie
chrome bym zostawi³a ale te reklamy co chwile na forum wyskakuj± ;/ a na mozilli tak nie . No i transferu przez to na chrome pobiera wiêcej. A co¶ czujê , ¿e w tym miesi±cu znowu ostatnie kilka dni mnie nie bêdzie przez to badziewie.