Zupełnie inne może też dlatego Mi się przypodobało bo lubię zmiany.
Niestety nie ściągnę bo jak wiesz ja nie mogę .
A za największą porażkę uważam internet explorer , w sumie sam Microsoft się przyznał , że był to nie wypał.
Gawędziarz
Miałem każdą z tych przeglądarek i obecnie trzymam się Firefoxa. Opera wydaje mi się najgorsza z tych trzech. Google Chrome jest nawet ok, ale jestem przyzwyczajony do Mozilli i na razie będę z niej korzystał.
a ja mam zainstalowane wszystkie z tych przeglądarek Obecnie siedzę na Chrome ale jak mam drukowac np znaczki przez paypala to wchodze na Mozille bo na Chrome się nie da... Operę używałam zaraz po explorerze i wydawała mi sie super bo było to cos innego niż stary Internet Explorer ale teraz juz dawno jej nie odpalałam... Ogólnie to dobrze jest miec wiecej niz jedną przeglądarkę bo jak na jednej jakas stronka nie chodzi to na drugiej napewno bedzie
chrome bym zostawiła ale te reklamy co chwile na forum wyskakują ;/ a na mozilli tak nie . No i transferu przez to na chrome pobiera więcej. A coś czuję , że w tym miesiącu znowu ostatnie kilka dni mnie nie będzie przez to badziewie.