Mi³o¶æ jest jak pogoda nigdy nie przewidzisz jej ...
Najpierw huragan uczuc ...
pózniej powódz ³ez ...
Mi³o¶c jest jak pogoda lecz pamiêtaj o tym,¿e po ka¿ej burzy zejdzie s³oñce czy chcesz tego czy nie ...
Bywalec
hihihi pocieszaj±ce bardzo D dzieki serdeczne, ja wiem ze warto, bo znikim sie tak dobrze nie czulam, a poprostu bede musiala uwazac pozniej, ale tez mysle ze nie bedzie tragedii bo my umiemy sobie milo czas zorganizowac, nie nudzi sie ze mna, i jest nam cudownie w lozku:)) bede pisac jak sie ulozy ))
Bywalec
wiem wiem , odrazu napisze,ale jeszcze chwile sie wstrzymam, musze sobie w glowie poukladac zeby normalnie rozmawiac a nie sie klocic, i pewnie to bedzie o dupie marynie )
Bywalec
czesc wszystkim:) dla tych ktorzy sa ciekawi co tam u mnie ... troche sie posunelo do przodu, zaczelismy normalnie rozmawiac, chociaz rewelacji nie ma, ma mi strasznie za zle ze 3 tyg nie gadalismy i ja nagle chc zeby bylo ok:/ narazie pewnie bedziemy sobie gadac jak kumple, ale i to dobre...narazie:)
s³odka_lisiczka napisał:
a czemu ¼le?fizycznie czy psychicznie?? no ja dzisiaj dobry mam humorek, wczoraj z kolezankami sie widzialam i smiesznie bylo, ale strasznie zimnooo w pracy brrrrr, zaraz sobie zrobie przerwe na sniadanie, a mam pytanie jak skorzystac z tego chat boxa???jak wpisuje w to okienko to wyskakuje mi bl±d
Kochana ja normalnie pisze. Mo¿liwe , ¿e jest przeci±¿ony serwer . Musisz spróbowaæ jeszcze raz.
czesc wszystkim:) dla tych ktorzy sa ciekawi co tam u mnie ... troche sie posunelo do przodu, zaczelismy normalnie rozmawiac, chociaz rewelacji nie ma, ma mi strasznie za zle ze 3 tyg nie gadalismy i ja nagle chc zeby bylo ok:/ narazie pewnie bedziemy sobie gadac jak kumple, ale i to dobre...narazie:)
I to najwa¿niejsze , ¿e jest ju¿ jaki¶ kontakt. I to nie od razu k³ótnia. W³a¶nie chcia³am pisaæ czy co ju¿ wiadomo . I Mnie uprzedzi³as
Bywalec
to znowu ja:)) nie mam narazie nowych wie¶ci co do mojej sytuacji, to jeszcze pewnie potrwa, ale rozmawiamy normalnie, i mam zamiar z czasem sie rozkrecac mam nadzieje ze sie uda:)) a co tam u was dziewczynki????
Bywalec
wreszcie sie wczoraj pogodzilismy:))) o boze ale za nim tesknilam masakra, ja juz zreszta mu powiedzialam ze i tak bede czekac az rozwiaze ta sprawe, powiedzial ze mi juz mowil tyle razy jak to wyglada i co zrobil nie ma co sie powtarzac, mysle ze to kwestia czasu jak ona sie wyprowadazi albo poprostu on juz sprzeda mieszkanie:))ale bylo milo mmmmmmmmmmm
Bywalec
jeszcze ni9e jest tak jak sobie wymarzylam....ale zobaczymy.... najwazniejsze ze poszlo do przodu )
Bywalec
no nie tylko rozmawiamy:D juz znowu sa misie pysie )