Witam , mam problem z języka niemieckiego . Potrzebuję paru zdań o Niemczech , różnych ciekawostek itp. Problem tkwi w tym , że zdania muszą być w języku Niemieckim .
PS. To zadanie jest bardzo ważne i proszę kogoś świetnego z języka Niemieckiego . Wolę tego nie robić z Translatorem , ponieważ do części graficznej bardzo się przyłożyłem .
Gawędziarz
Heh...akurat język niemiecki to nie moja działka, więc nie bardzo jak mam ci pomóc.
Niestety ja tez nie ... Myślę , ze Myszka albo Nikoll świetnie sobie poradzą jak będą powinny pomóc.
A nie znasz jakiejś stronki niemieckiej ? Bo ja jak wejdę np na stronę angielska albo np w google i jak jest po angielsku to Mi na kompie automatycznie wyskakuje komunikat czy przetłumaczyć. Klikam i w 30 sek mam całą stronę przetłumaczoną . I na pewno jest poprawnie.
Jak nie masz takiej opcji na kompie to znajdź chociaż jakąś stronkę niemiecką albo chociaż coś takiego jak u nas onet to postaram sie coś z tym zrobić.
Jeśli zastanawiacie się kiedy jest dobry moment na rozpoczęcie nauki języka angielskiego to kieruję do tego poradnika https://www.radiolodz.pl/posts/77997-ki … gielskiego . Oczywiśćie każdy sam to oceni, jednak warto także brać pod uwagę te wskazówki