Kącik dla tych , którzy uczą się gotować. Jeżeli chcesz przygotować jakąś potrawę i nie wiesz jak jest to odpowiedni wątek dla Ciebie
Ja chyba będę tutaj najwięcej czasu spędzać jako uczennica
Mąż zażyczył sobie na obiad kopytka a ja nie wiedziałam jak się do tego zabrać poganiał mnie więc nie zdążyłam wpisać w neta...dużo rzeczy odgrzewam poprostu w mikrofali takie jak np krokiety czy coś ...
stwierdziałam że kopytek się raczej nie gotuję bo jak ? moze na parzę ? hmmm wkońcu wrzuciłam jednego na próbę do mikrofali nastawiłam na 2 minuty przypeikały mi się kotlety więc poszłam fo kuchenki i mały mnie zaczyna szarpać że coś jest nie tak ja sie odwracam a tam taka dymaka że to koniec :angry: i nagle było wielkie bum wyciągnełam węgielek stamtąd nie mogę wywietrzyć mieszkania do teraz
Wiem wiem agentka ze mnie :giggle: ale i tak nie przebiję mojej kumpeli która wsadziła surowe jajko do mikrofali :giggle:
Oj to ja kiedyś robiłam Tatara ach uwielbiamy tą potrawę no i przy soleniu spadła mi ta główka i zamiast wyciągnąć ten kawałek mięsa łyżką i wyrzucić to wymieszałam tragedia mąż oczywiście to zjadł ... nie odpuściłby sobie tatarka