Dookoła pełno ludzi ciągle gra wierząc że wygrają te swoje upragnione miliony, owszem wygrać można ale uważam że jeśli Lotto było by prawdziwą grą losową duże wygrane padałyby częściej. Ja uważam że to wszystko jest nieźle ustawione, po pierwsze co to by był za "przemysł" gdzie nie można by było opracować strategii ekonomicznej bo dochód byłby uzależniony od rachunku prawdopodobieństwa, dlaczego w kolekturach są anteny satelitarne? wg. mnie na pewno nie służą do oglądania tv tylko wysyłania do jakiejś centralnej bazy danych skreślonych liczb, następnie jest komputer który oblicza które liczby powinny się wylosować aby wygrane były jak najmniejsze, oczywiście od czasu do czasu "rzucą" komuś kilka milionów żeby pokazać masom że ktoś jednak wygrywa, sfałszowanie losowania może polegać na zasadzie obciążania piłeczek. Do tego wszystkiego totalizator płaci niezłą kasę ludziom z branży za trzymanie mordy na kłódkę... - ja to widzę w taki sposób a może ktoś wie więcej na ten temat?
tak jest tylko ze tu jest takie ulatwienie ze mozna przez neta tez grac. Moj maz od czasu do czasu sobie zagra i czasem prosi mnie o podanie liczb no ale i tak nigdy wiekszej sumki nie udalo mu sie wygrac. Trzeba miec chyba wielkie szczescie zeby cos wygrac.
Gawędziarz
Ja myślę , że te krzyówki są dobre i granie u bugmachera