M jak Miłość :
M jak miłość to opowieśc o trzypokoleniowej rodzinie "Mostowiaków " , ich codziennym życiu , zmaganiach , problemach , sukcesach i porażkach . M jak Miłość to z pewnością serial wyjątkowy. Losy bochaterów są bardzo bliskie losem ich widzów . Z serialowymi postaciami dzielą za równo swoje radości jak i troski . Miłość ma wiele odcieni . M jak miłość próbuje dojrzeć je wszystkie.
Niżej wklejam link do ich strony jeżeli ktoś będzie chciał się dowiedzieć czegoś więcej
http://www.m-jak-milosc.pl/
Kiedyś oglądałam codziennie a nawet 2 razy o 18 i powtórke o 14 czyli jeden odcinek 2 razy ale odkąd sie przeprowadziłam to wykupiłam pełen pakiet cyfry + są praktycznie wszystkie kanały oprócz własnie polsatu i kupilam taka pokojową antene ale jest straszna ! i chyba musze pomysleć o jakiejś zewnetrznej
Edytowałam Pierwszy Post Ogólnie dawno tego nie oglądałam ale kiedys bardzo mi sie podobał . . .
Było kilka zdrad ... niestety tak sie dzieję nawet w prawdziwym życiu .
Ale nie bój sie do " mody na sukces " nie dorasta nikt nie przebije tego serialu . ( Nic gorszego nie widziałam )
No czemu?? Ostatnio widziała że to już kilka tysięczny odcinek leci:D
Kiedyś jak z nudów popatrzyłam na ten serial,to myślałam,że padnę Tam teściu z synową,syn z kochanką ojca,siostra,z mężem matki (ale nie z ojcem)...
Jaja jak berety
Ech ten serial strasznie xle mi sie kojarzy zresztą mam wrażenie że tam ciągle się to samo dzieje .
A w M jak miłośc też długo nie oglądałam wiadomo jak w każdym życiu ktoś sie zdradza, ktoś kogoś nie lubi ale tak jest bardziej realistycznie.