Nowicjusz
je¿eli nie by³a¶, to na pewno warto. S³ysza³am ¿e maj± dobrych trychologów u siebie. Tutaj rzuæ okiem na ich konsultacje https://secondhair.pl/konsultacje-trychologiczne
honey napisał:
wez wpadnij do sklepu stacjonarnego, na pewno co¶ ciekawego Ci doradz±. Maja kilka palcówek, na pewno znajdziesz co¶ blisko siebie, a powiem Ci ¿e warto.
ja tak¿e polecam, rozmowê z fachowcami stacjonarnie. Bêdziesz zadowolona, a sklepów maj± sporo, spokojnie sobie dojdziesz gdziekolwiek
no ju¿ rozmawia³am z mê¿em i w przysz³ym tygodniu jak dobrze pójdzie podjedziemy do salonu we Wroc³awiu, bo mamy najblizej oko³o 60 km.
Ostatnio edytowany przez penelopa (2024-06-05 16:16:14)
penelopa napisał:
no ju¿ rozmawia³am z mê¿em i w przysz³ym tygodniu jak dobrze pójdzie podjedziemy do sklepu we Wroc³awiu, bo mamy najblizej oko³o 60 km.
kochana daj znaæ jak wrócisz, jaki¶ krótki feedback, bo tutaj sporo osób chêtnie siê dowie jak to wygl±da w rzeczywisto¶ci.
Nowicjusz
ja te¿ siê chêtnie dowiem jak przebieg³y konsultacje, bo moja znjaoma te¿ sie powa¿nie zastanawia nad ic htrychologiem
sama wizyta ¶wietne, sporo siê dowiedzia³a. NIestety na moje problemy nie ma konkretnego ratunku, s± jedynie pó³¶rodki z czym siê liczy³am. Ale co do samych konsultacji, to jak najbardziej poelcam, mega tre¶ciwie