Hej, znacie może serwis blacharsko lakierniczy z Warszawy sztukalakierowania? Zastanawiam się, gdzie oddać auto po stłuczce. Oni mają dość wysokie ceny, ale prawda taka, że blacharze czy lakiernicy się u nas cenią... Jak ktoś zna naprawdę dobrego i taniego to niech da namiar, bo takich to chyba w Wawce nie uświadczymy...
Spośród Warszawskich fachowców najbardziej zapadł mi w pamięć serwis blacharsko-lakierniczy Nissana- Dyszkiewicz. Miałam okazję odwiedzić go dwukrotnie. Raz po stłuczce a jakiś rok później w celu odnowienia karoserii auta przez sprzedażą. Drogo nie jest a efekty super, u mnie po solidnym wgnieceniu i paryrysach w ogóle nie było śladu.
A elektryk samochodowy? Czy wiecie, gdzie i jak znaleźć takiego specjalistę? Ja planuje przeczytać sobie tutejszy http://motoryzacyjna.com.pl/jak-znalezc … -warszawie artykuł. Widziałam, że piszą tam coś na ten temat- a uważam, że warto takie rzeczy warto wiedzieć, bo mogą się przydać w przyszłości.
Jeśli szukasz dobrego blacharza i lakiernika, ale zastanawiasz się nad ceną, może warto rozważyć usługi blacharz kielce. Często można tam znaleźć bardzo profesjonalne warsztaty, które oferują wysoką jakość usług w bardziej przystępnych cenach niż w Warszawie. Może być to dobra opcja, jeśli nie przeszkadza Ci podróż do Kielc. Oczywiście, trzeba upewnić się, że warsztat ma dobre opinie i doświadczenie w naprawach po stłuczkach.