Ja to kiedys (nie pamietam za co) bylam pogniewana na obraz Matki Boskiej... aaa już chyba mi sie przypomniało. Miałam kiedys kotka mieszkałam w bloku i jak go wypusciłam na dwór to potem z opowiesci ludzi wyszło że ktoś go zabrał. Szukałam go i się modlilam żeby go odnalesc własnie do tego obrazu w domu. Kotek sie nie znalazł wiec sie obraziłam i nawet nie spogladalam na ten obraz. Po kilku miesiacach mialam innego kotka. Jednego dnia przed południem się z nim tak cudownie bawilam że az postanowilam przeprosić się z tą Matka Boską i podziekować jej że mam takiego fajnego kiciusia itd Kiedy bawiłam sie z nim po poludniu wział taki rozpęd że wybiegł na balkon i ... spadł... dodam że mieszkałam na czwartym pietrze. Wybieglam na balkon ale kotka nie było na trawniku, potem zeszłam żeby dokladniej poszukać ale i tak go nigdzie nie znalazlam i tak znowu sie na ten obraz obraziłam...(miałam wtedy jakies 12-14lat)
Ja wierzę w duchy choć sam nigdy nie widziałem, nie czułem, ale moja mama opowiadała mi, że jak była młodsza to u niej w domu straszył duch, oczywiscie mamie wierzę Myszka ten filmik z egzorcyzmu naprawdę przerażający.
Ja wierzę, widzę, czuję. Z tym czuciem i widzeniem to jedynie wówczas, kiedy akurat postanowię na dany dzień trochę mistyfikować, wówczas, gdy zwiększam swoje wyczucie na inne energie, bardzo łatwo mi przychodzi wczuwanie i widzenie.
Kiedy jednak chcę od tego odpocząć i wziąć wolne od rozwoju duchowego, kładę lachę na wszelkie dziwactwa wokół mnie i ignorując wszystko, po prostu niczego nie czuję, ani nie widzę. Wtedy nawet do run i wróżbiarstwa głowy nie mam
Co do przygód z duchami:
1. Mam u siebie jakąś zjawę w przedpokoju. Może to zwykły duch, a może coś więcej. Pozostałość po samobójstwie pewnego chłopaka sprzed kilkudziesięciu lat.
2. Na wyjeździe ze szkołą była jazda z duchami i to w bardzo negatywnym znaczeniu.
3. Miałem przeżycia jako medium. Między innymi kontakt ze swoja zmarłą babką ze strony ojca.
4. Mój kumpel jest medium.
Kilka przykładów, trochę z mego życia.