Co mam zrobić? Zostawił mnie partner z którym byłam 5 lat... Nie mogę się z tym pogodzić ;( Zostawił mnie dla innej kobiety. Moje samoocena spadła do zera Byłyście może w takiej samej sytuacji? Długo trwało zanim doszłyście do siebie? Czy jest szansa na to aby znów w siebie uwierzyć?
Myszko Mnie zostawił facet dla swojej byłej po 2 latach związku ... Przez pierwsze pół roku nie wychodziłam z domu, płakałam, zamknęłam sie w sobie...Myślałam, że umrę... nie potrafiłam żyć bez niego normalnie funkcjonować... Cały mój świat sie wtedy zawalił.
Dziewczyny,nie ma sie czym dołować! Może powiecie że taka i taka sie odezwała bo nie wie co to znaczy ;p
przechodziłam przez to tyle razy że doszłam do wniosku,że jeżeli facet zostawi to nie jest Ciebie wart,bylas dla niego za dobra a on nie umie tego uszanować i nie ma mozliwosci przebaczenia ( gdyby chciał). A Wy jestescie piekne kobietki bez faceta czy z, wychodzcie do ludzi bo przez siedzenie w domu sie dołujecie:/.. Poza murami domu świat jest kolorowy a Wam humor wroci szybko i nie mozna obsesyjnie mysleć, po jakimś czasie stwierdzicie że był to stracony czas i miałyście np szanse na nowego chlopaka a wracałyście do przeszłości ,z milosci nici. Warto czekać na tego jedynego i upewnić sie co do niego na początku związku żeby rozczarowań nie było gdy wpadniecie po uszy
No tak ja po pół roku zaczełam wychodzić odnowiłam wszystkie kontakty... bo dla niego zerwałam kontakt ze wszystkimi ... Bardzo szybko zapomniałam o Nim. Zaczełam też zupełnie patrzeć na jego osobę Nigdy wcześniej nie dostrzegałam u niego tyle wad ...
Na dzień dzisiejszy to śmieję sie, że mogłam być z takim głupkiem... że nie widziałam tego wszystkiego co on robił... wtedy sie obwiniałam ale teraz wiem, że to on był nie teges . Choć już wiele lat mineło i jestem już mężatką do dziś dzień ten chłopak do mnie przychodzi i chce wrócić. Pomimo to że ma już kobiete... To chyba ten typ człowieka że zawsze ciągnie go do swoich byłych.
Ale to było 5lat!! Mieszkaliśmy razem od dwóch,a kiedy ja byłam w pracy on zabawiał się w łóżku w którym ja się kładłam po pracy! Leżałam tam i nic nie wiedziałam...To jest okropne! Jak on mógł tak po prostu przekreślić tyle wspólnych chwil? Tyle dobrego? Planowaliśmy ślub...a on miał inną ;(
no wiadomo,że nie...ale takie plany,wspolne mieszkanie a tu takie rozczarowanie? glupio to zabrzmi,ale szkoda mi teraz tych lat,mimo,że wiekszosc z nich byla urocza...
wyjsc z domu? gdzie mieszkanie rodzicow(u ktorych teraz zostalam zmuszona zamieszkac) jest na tym samym osiedlu co mieszka on ;(
nie wiem jak zareaguje jak go spotkam...
Moderatorko chodzilo mi o latanie za byłymi ,że historia sie powtarza i kończy tak samo:)
co do postu Myszki to Wyjęłaś mi te słowa z ust nie ma co dawać satysfakcji bo poczuje sie lepszy że tak Cie zdołował
Ostatnio edytowany przez asienQa (2010-08-01 16:59:32)
No tak... Docenia sie kiedy sie już straci ...
Coś czuje ze facet myszki szybciej bedzie ją błagać o powrót niż ona myśli ...
Ale w takich sprawach nie możesz być ugięta! Raz zdradzi to zrobi to i drugi raz !
Teraz wakacje szybko kogoś poznasz... Albo zamiast poznawać wyszalej sie i pobaw bierz z życia to co najlepsze bo nie warto tracić go na jakiegoś drania
I bardzo dobrze że nawet nie chcesz wracać. Jest wiele dziewczyn które po zdradzie jeszcze sie podlizują facetom i biora cala wine na siebie probuja sie dla niego zmieniac itd. a to nie jest dobre rozwiazanie