Jaka jest / Była Wasza klasa ? Lubiliście innych uczniów ?
Jaka była przewaga między dziewczynami a facetami ?
Klasa raczej spokojna z dobrą opinią czy moze czarne owce ?
Jak wam sie układało w relacjach z innymi uczniami ? Zdarzało wam się że byliście popychani ? albo coś w tym stylu ? Amoże to wy byliście " katami " ?
Klasa generalnie była zgrana:)Ja lubiłam wszystkich,mimo iż był podział na tzn "lepszych" i "gorszych"... Zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek...Dziewczyny mi zawsze dupę obrabiały nie wiem dlaczego ...Zawsze miałam zaszczyt być w najgorszej klasie,jeżeli chodzi o zachowanie...nawet kiedyś dostaliśmy karę od dyrektora i musieliśmy malować ściany w sali,bo zniszczyliśmy ją
Były dwie dziewczyny wytykane palcami,ale ja ich nie wytykałam...A zaliczałam się do tej "fajniejszej" grupy
Kiedyś dziewczyna powiedział,że mnie zaliczył kolega w kiblu...sprawa trafiła do dyrki...Ale to była nie prawda....Ja nigdy nie biłam się z dziewczyną,bo nie jestem taka,ale jak ja dorwałam na przerwie w kiblu,to płukane jej za to strzeliłam
U Mnie w klasie było mniej więcej po równo chłopaków i dziewczyn . Jak w każdej klasie byli tacy , którzy byli popychani i tacy , którzy byli "katami ". Chociaż to chyba za duże okreslenie. Nigdy nie znęcałam sie nad innymi uczniami ale należałam do tej bardziej nie grzecznej grupy.
Stał Bywalec
Zawsze w klasie były osoby, które były popychane.
Jeżeli chodzi o przewagę płci to raczej było po równo.
Było kilka osób , które Mi "nie odpowiadały" Ale z większością klasy miałam bardzo dobry kontakt.
Gawędziarz
W mojej klasie poprzedniej, jeszcze z gimnazjum, było całkiem ok. Choć tworzyły się pewne "paczki", ale ogólnie byliśmy zgrani. W liceum też jest całkiem dobrze. Jak na razie jeszcze nie wszyscy są do siebie przekonani, ale to się zmieni z czasem.