Jestem bardzo ciekawa jakie macie zdanie na temat reinkarnacji.
Dla tych którzy nie wiedzą reinkarnacja to pogląd wg. którego po śmierci dusza człowieka może przejść w ciało nowo narodzonego dziecka lub nawet zwierzęcia.
ja w to wierze...
nie raz mialam takie "wizje"- o ile moge to tak nazwac?!-ze jest mala dziewczynka,ubrana na bialo i bawi sie na jakims dworze z malym pieskiem.... (ten dwor,to tak jakby czasy sredniowiecza/baroku... widze jak ona tak sie bawi,a z zagrody obok ktos wypuszcza konie... i te konie biegna na ta mala dziewczynke...nic i nikt nie jest w stanie jej uratowac.....
wydaje mi sie ze to ja bylam ta mala dziewczynka...a dlaczego? nie wiem...jakos strasznie mnie to porusza itd...
Gawędziarz
Ja czasem też mam takie wizje ... czasem pamietam różne rzeczy . które tak naprawdę w moim życiu się nie zdarzyły ...
Ja również w to wierzę. Nie tylko w to wierzę, ale lubię badać swoje poprzednie poprzednie wcielenia poprzez hipnozę, albo co jest o wiele, moim zdaniem wiarygodne, wizje. W stanie głębokiej medytacji można ujrzeć urywki swego poprzedniego wcielenia. Tylko raz medytowałem tak głęboko, ale z obrazów które wyłapałem i zapamiętałem, dwa były scenami z mojej poprzedniej inkarnacji i potwierdzały hipotezę wysnutą z innej metody.
Do tego słynne deja vu lub umiejętności, które potrafimy wykonać, aczkolwiek wymagają wcześniejszej nauki. Czasem na to ludzie mówią dar, ale czymże tak naprawdę są nasze Dary, jak nie sumą umiejętności i doświadczeń uzyskanych podczas naszych podróży w ciągu całego cyklu reinkarnacji?
Bo odradzamy się, ale jako ludzie. Naprawdę, napisałbym więcej, ale mi klawiatura szwankuje. Sorry.