Pragnê podac pare spraw dotycz±cych wystroju forum co raczej napewno umili w jakim¶ stopniu przebywanie na nim .
- Zmiana stylu forum
- Stworzenie banneru , buttonu
- Wymiana button'ami z innymi forami , a co za tym idzie powiêkszenie siê ludno¶ci na forum
- Dodanie jakiego¶ przyjemnego t³a (sugeruje koloro nachodz±ce na pomarañcz :> )
- Dodanie belek na forum
- Edycja rotatora
- Dodanie kontaktu w postaci GG na forum i statusu administracji
- Zmiana loga
Wszystko da siê zrobic w jeden dzieñ jak siê chce ^ ^ .
A co do ogólnych barw forum to moim zdaniem pasowa³yby niebiesko/pomarañczowe .
Ew. jak powiedzia³ pan ni¿ej yellowgreen .
Ostatnio edytowany przez Adi (2010-09-10 21:16:56)
Masz sporo racji Adi, jednak mi bardziej pasuje kolor jasny zielony.
Adi napisał:
Pragnê podac pare spraw dotycz±cych wystroju forum co raczej napewno umili w jakim¶ stopniu przebywanie na nim .
- Zmiana stylu forum
- Stworzenie banneru , buttonu
- Wymiana button'ami z innymi forami , a co za tym idzie powiêkszenie siê ludno¶ci na forum
- Dodanie jakiego¶ przyjemnego t³a (sugeruje koloro nachodz±ce na pomarañcz :> )
- Dodanie belek na forum
- Dodanie rotatora
- Dodanie kontaktu w postaci GG na forum i statusu administracji
- Zmiana loga
Wszystko da siê zrobic w jeden dzieñ jak siê chce ^ ^ .
A co do ogólnych barw forum to moim zdaniem pasowa³yby niebiesko/pomarañczowe .
Adi cieszê siê , ¿e siê udzielasz w tym temacie .
1. Nad zmiana stylu d³ugo siê ju¿ zastanawiam. Jak pewnie zauwa¿y³e¶ (zauwa¿ysz)
chcê ¿eby forum by³o dla ludzi w ka¿dym wieku dlatego nie chcê ¿eby by³o zbyt kolorwe czy dziecinne, ¿eby kolory by³y neutralne.
(je¿eli masz jaki¶ pomys³ na styl) wrzuæ linka
2. Banneru nie umiem stworzyæ ...
3. my¶lê, ¿e to podchodzi pod styl
4 . Nie czaje o co chodzi z tymi belkami
5. Dodawaniem rotatora zajmujê siê ju¿ kto¶ niestety nie mia³ czasu dzisiaj dokoñczyæ.
6.to bêdzie w rotatorze
7. Nie umiem zrobiæ, nie by³o chetnych. To by³o najlepsze od wujka google .
nikoll napisał:
a jaki to ten pi³karski ?
Jutro wklejê bo dzisiaj Mi sie nie chce . Ogólnie du¿o zieleni co¶ ala boisko
i w standardowych ikonach tematów sa pi³ki no¿ne. Ale my¶lê ¿e przy ikonach i tak zostaniemy naszych chyba , ze kto¶ da lepsza propozycje.
te¿ jestem za zmian± stylu.
Jednak brak pomys³ów co do kolorów... mo¿e czarny lub szary Jakie¶ ciemniejsze kolory. Ewentualnie same co¶ wymy¶lcie.
No i ja te¿ nie jestem za pi³ka
Ni¿ej podam link z dostêpnymi stylami (samej Mi siê nie chce tworzyæ).
http://www.rudik.boo.pl/style/album/
Niech ka¿y wpisze nazwe który siê komu podoba i zobaczymy co z tego wyjdzie...
Ja ju¿ to przegl±da³am
Ja by³abym za zieleni± i pomarañczem...Dlaczego? Dlatego,¿e zieleñ to kolor nadziei (mo¿e kto¶ by chcia³ tu siê czego¶ dowiedzieæ,podbudowaæ itd) a pomarañcz jest kolorem weso³ym i takim pobudzaj±cym,daj±cym chêci do ¿ycia
Myszka napisał:
Ja ju¿ to przegl±da³am
Ja by³abym za zieleni± i pomarañczem...Dlaczego? Dlatego,¿e zieleñ to kolor nadziei (mo¿e kto¶ by chcia³ tu siê czego¶ dowiedzieæ,podbudowaæ itd) a pomarañcz jest kolorem weso³ym i takim pobudzaj±cym,daj±cym chêci do ¿ycia
No tak ale inni ¶pi± , jutro ma byæ banner i wszytsko na gitarce a jak nie to beda
I nie udawac ze nie czytacie