Rodzice Mojego by³ego faceta równie¿ sie rozwiedli.
Po rozwodzie ¿yli jak pies z kotem wyzywali sie, obra¿ali po ca³ej rodzinie rozpowiadali plotki. Matka zabrania³a dzieciom widywac siê z dzieæmi .
On wyjecha³ za Granicê ... Tam pozna³ now± kobiete byli szczesliwi mial nowe ¿ycie. A¿ przyjecha³ do polski chyba co¶ po 7 a nawet 10 latach. Spotka³ j± przypadkiem i wiecie co ? pogodzili sie,,, z dnia na dzieñ... on nie wróci³ do tamtej... nawet nie pojecha³ po swoje rzeczy, ona obecnego wyrzuci³a z domu . I teraz s± szczê¶liwi planuj± nawet ponownie wzi±sc ¶lub. Ale ile musia³o sie wydarzyæ ¿eby sie wreszcie dotarli bo w pewnym momencie u nich w domu to ju¿ by³a patologia, bili sie szarpali, ci±gle by³y awantury.
a jednak stara mi³o¶æ nie rdzewieje...
co ty po takim ich zachowaniu nikt nie myslal ze oni wogle zaczna normalnie rozmawiac a co dopiero sie spotykac ... na nowo ona nawet zniszczyla ich wspolne mieszkanie .... powyrywala zlew ...szafki ... sedes ... wszystko ... a teraz odnowili to mieszkanie i mieszkania w tym samym co wtedy
Gawêdziarz
I to strasznie toksyczny ... a jednak stara mi³o¶æ nie rdzewieje ... pewnie sie w m³odo¶ci nie wyszaleli i im nie wysz³o ... a gdy sie skoñczyli bawiæ wrócili do siebie ...
Rodzice mojego mê¿a te¿ siê rozstali... po ponad 30 latach ma³¿eñstwa... I oczywiscie jak to zawsze jest kazde mówi ze to drugie jest gorsze. Chociaz ojciec to nie wiele o tym mowi ale spotkac z ¿on± (nie maja rozwodu) napewno by sie nie chcia³. Za to tesciowa mówi o nim co tylko najgorsze ¿e zawsze wszystko musia³a sama robic, za³atwiac i ze jest nieudacznikiem ach...
Ona jest teraz juz z innym facetem-bardzo fajnym. We wszystkim jej pomaga i jest z nim szczesliwa. Ja te¿ bardzo go lubie. Ojciec tez niedawno zacz±³ krêcic z jak±s kobiet± (jeszcze nie malam okazji jej poznac bo mieszkaja w polsce). Mo¿e im sie jakos u³o¿y ale troche szkoda ze nigdy nie bede mia³a okazji spotkac sie z tesciem i tesciowa na raz... Sama niewiem jak to bedzie jak kiedys bysmy chcieli zrobic slub koscielny to czy zjawia sie oboje...
Ale dlaczego mia³by byæ z tym problem? Zaprasza siê Te¶cia i te¶ciow± z osobami towarzysz±cymi i tyle...Bêd± chcieli to przyjd± z nimi,a jak nie to sami! Ja uwa¿am ,¿e jak siê kto¶ rozstaje,to nie mo¿e to mieæ ¿adnego wp³ywu na dzieci...