Chyba wlasie najgorsze jest to jak niby sie wszystko dobrze uklada, w zwiazku jest super a tu nagle jak grom z jasnego nieba... Okazuje sie ze osoba za ktora jeszcze przed chwila daloby sie glowe,reke, noge a nawet swoje zycie nas bezczelnie zdradza juz od dawna... Ja bym takiego czegos nie zniosla...
Ja prze¿y³am co¶ takiego i mój ¶wait siê kompletnie zawali³. I Tak jak napisa³ ktos wcze¶niej to Ja wybaczyæ to za du¿o powiedziane ale potrafi³am ale ZAPOMNIEÆ nigdy tak naprawdê to ca³y czas mia³ to wypominane. I uwa¿am ¿e je¿eli kto¶ zosta³ zdradzony i nie potrafi " do¶æ " do siebie to powinien jak najszybciej zakoñczyæ taki zwi±zek.
Wiem ze ³atwo jest powiedzieæ ale ja w takim tkwiê ju¿ kilka lat i z dnia na dzieñ jest coraz gorzej.
Malutka u mnie to samo. Mi³o¶æ ,szacunek, przyja¼ñ ... zamieni³o siê w nienawi¶æ , odraze,¿al.
Wiem,¿e juz zakoñczy³ romans. Porozumienia nie ma, nie ma nawet rozmowy. On siê wypiera , choæ mam dowody. Wyznaje zasade jak ciê z³api± za rêke mów ,¿e to nie twoja rêka.
Ciê¿ko tak ¿yæ. Ba nie da siê ¿yæ.
Ma³a -- > Ja te¿ mia³±m nie zbite dowody ... najpierw siê wypiera³ a pó¼niej stwierdzi³ , ¿e to by³ romans ale seksu nie by³o ... A tego to ju¿ nikt nie sprawdzi... Ja nawet rozmawialam z jego kochnk±...
W jakim¶ stopniu tak . i tak jak Nikoll napisa³a najgorzej jest wtedy kiedy ty spêdzasz najpiêkniejsze chwiel swojego zycia jest Ci cudownie a za chwile okazuje sie ze wcale tak nie jest ... ze jestes zdradzana... mysle ze jak sie komus nie uklada w zwiazku to jets duzo latwiej chociaz tez na pewno boli ..
jestem w stanie "zrozumieæ" zdradê (ale nie wybaczyæ) w wolnym zwi±zku..tzn w takim gdzie nie ma dzieci i ¶lubu...ale w ma³¿eñstwie,gdzie s± dzieci?? nigdy! Po co taka osoba siê wi±za³a??Nie my¶li o dzieciach tylko kieruje siê tym co mu/jej podpowiada rozporek?? straszne...